Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Babylijkje opgegraven door de politie

Babylijkje opgegraven door de politie

15/11/2019 15:31 - Van onze redactie

De politie op het adres aan de Gerardusstraat.

De politie op het adres aan de Gerardusstraat. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een babylijkje is vrijdagmiddag door de politie opgegraven op een achtererf aan de Gerardusstraat. Volgens de politie was de zaak sedert 1 november in onderzoek.

Buren zagen dat de buik van de 24-jarige M.R., die in verwachting was, plotseling plat was. Ook namen ze geen geluiden van een baby waar. De politie werd daarom op de hoogte gesteld. De moeder werd verhoord en heengezonden. Opvallend voor de buren was dat M.R. vanaf 1 november niet vast meer verbleef op het adres.

Vrijdagmiddag werd de politie wederom in kennis gesteld dat er waarschijnlijk iets op het achtererf, waar M.R. woonachtig is, was begraven. Een gedeelte van de grond had een opmerkelijke verhoging. De politie ging wederom op onderzoek uit en stuitte tijdens graafwerkzaamheden op menselijke resten.

Het lijkje was in verre staat van ontbinding. Een arts bevestigde dat het om resten van een zuigeling ging. In afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen voor obductie. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Aan de aanhouding van M.R. wordt gewerkt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina