Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Recordbedrag Quota Men Cook-Out

Recordbedrag Quota Men Cook-Out

11/11/2019 22:45 - Sharon Singh

De deelnemers aan de Quota Men Cook-Out hebben wederom hun best gedaan voor het goede doel met als resultaat dat er een recordbedrag is opgehaald.

De deelnemers aan de Quota Men Cook-Out hebben wederom hun best gedaan voor het goede doel met als resultaat dat er een recordbedrag is opgehaald. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De 21ste Quota Men Cook-out heeft dit jaar SRD 439.861 opgebracht. In 2018 was de opbrengst 'slechts' SRD 305.670. Bij deze editie waren er meer koks en meer gerechten. Ook was de drukte immens, wat resulteerde in meer geld voor de vrouwenserviceclub om haar sociale projecten uit te voeren.

Tijdens de teach-out vrijdagavond bij manege Ponderosa werd bekendgemaakt dat Newmont het meest heeft verkocht. Zij heeft de kas gespekt met SRD 50.825. Dit team heeft voor de vierde keer het meeste verkocht.

"We hadden het verwacht, want dezelfde hoeveelheid aan voeding hebben we klaargemaakt dit jaar en we waren uitverkocht", vertelt Cher Hedges, één van de hoofdkoks tijdens het culinaire festival. Fried shrimp, skirt steak, baby back ribs, lamb chops en kikkerbilletjes zijn de gerechten die Newmont heeft gemaakt.

Hedges gaat uitdagingen niet uit de weg. "Volgend jaar gaan we voor SRD 60.000." Op de tweede plaats eindigde Cirkel Group met SRD 35.382. De derde plaats was voor Mega Koks (SRD 29.7340), die vóór de dominantie van Newmont jaren achtereen het meeste geld binnenbracht. Hoewel het fundraisingsevenement geen wedstrijdkarakter heeft, proberen alle teams een recordbedrag op te halen.

De vrouwenserviceclub Quota International of Suriname houdt zich bezig met verschillende sociale doelen in de samenleving. Hoe meer geld de organisatie inzamelt, hoe meer projecten ze kan realiseren. Quota hield de teach-out om de deelnemende chefs te bedanken. In een ongedwongen setting werden de koks verwelkomd met wat hapjes en drankjes.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina