Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mogelijk brandstichting bij St. Lidwinaschool

Mogelijk brandstichting bij St. Lidwinaschool

06/11/2019 21:21 - Van onze redactie

Mogelijk brandstichting bij St. Ludwinaschool

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Drie boekenkasten in drie leslokalen van de St. Lidwinaschool aan de Franklinweg in het ressort Latour stonden woensdag in brand. Een buurtbewoner doofde de brand met twee brandblusapparaten en kon erger voorkomen.

De brand werd ontdekt door kinderen die naast de school aan het spelen waren. Ze schakelden de buurtbewoner in, die het vuur bluste. De brandweer, die kort na de melding arriveerde, verrichtte nablussingswerkzaamheden.

De schade bleef beperkt tot de twee kasten met boeken en een klein deel van de boeken uit de derde kast. De Ware Tijd verneemt dat de wachter van de school op het moment van de brand niet ter plaatse was. De politie werd ingeschakeld en is belast met het verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina