Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zachari Zeegelaar ook bij Spanje tegen Tadzjikistan

Zachari Zeegelaar assisteert bij Spanje tegen Tadzjikistan

31/10/2019 15:22 - Marinio Balsemhof

Zachari Zeegelaar (rechts) zal donderdag voor de tweede keer assistent-scheidsrechter zijn op het WK-voetbal onder zeventien jaar in Brazilië.

Zachari Zeegelaar (rechts) zal donderdag voor de tweede keer assistent-scheidsrechter zijn op het WK-voetbal onder zeventien jaar in Brazilië. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Zachari Zeegalaar is donderdag de assistent-arbiter bij de wedstrijd tussen Spanje en Tadzjikistan. Daarmee is zijn streven om ten minste twee wedstrijden op het wereldkampioenschap voetbal onder zeventien jaar te leiden in Brazilië verwezenlijkt.

De Surinamer vormt net als in zijn eerste wedstrijd van zondag (Chili-Frankrijk) samen met eerste assistent David Santos en arbiter Ivan Cisneros uit El Salvador het arbitrale trio. Vierde official is Ivo Chavez uit Bolivia. Nicolas Barragan (Colombia) en Piero Gomez (Chili) zijn de Video Assistant Referees.

Zeegelaar, die nu aast op een derde wedstrijd, hoopt dat zijn team donderdag wederom een goede beurt maakt. "Het ligt niet aan mij alleen. Er wordt naar de performance van het trio gekeken", zegt hij vanuit Vitoria, waar de wedstrijd gespeeld zal worden. Het kwartet zal er alles aan doen om de wedstrijd zo goed mogelijk te leiden.

Bij de evaluatie van de wedstrijd tussen Chili en Frankijk (0-2) waren er geen fouten van het trio opgemerkt. Zeegelaar werd zelfs gecomplimenteerd voor het doelpunt van Frankrijk dat op zijn aangeven werd afgekeurd. De Surinamer had voor buitenspel gevlagd en dat had hij volgens de mannen van de Fifa correct gezien.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina