Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee bromfietsers overleden in verkeer

Twee bromfietsers binnen twaalf uren overleden in verkeer

30/10/2019 23:11 - Van onze redactie

Twee bromfietsers binnen twaalf uren overleden in verkeer

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Binnen twaalf uren zijn twee bromfietsers in het verkeer overleden. Het eerste ongeval gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag te Catharina Sophia in Saramacca. Het andere elf uur later in Wanica.

De 49-jarige motorrijder Rudolf S. botste in Saramacca tegen een voertuig dat uit een inrit kwam. Kort hierna overleed hij aan de opgelopen verwondingen.

De dertigjarige bromfietser Shaam G. reed woensdagochtend iets na elf uur over de Dageraadweg toen hij werd aangereden door een pick-up, die in tegenovergestelde richting reed. De pick-up bestuurder was rechtsaf afgeslagen zonder rekening te houden.

Shaam G. kwam tegen de laadbak van de pick-up en viel op het wegdek. Hij werd daarbij aangereden door een een tegenligger en belandde met zijn bromfiets in de goot. Hij werd door omstanders eruit gehaald, maar gaf kort daarna de geest.

De rijbewijzen van beide bestuurders werden in belang van het onderzoek ingevorderd. De ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar zestig.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina