Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zachari Zeegelaar in wedstrijdleiding WK U17

Assistent-arbiter Zachari Zeegelaar actief op WK U17 in Brazilië

27/10/2019 11:57 - Marinio Balsemhof

Zachari Zeegelaar (rechts) zal donderdag voor de tweede keer assistent-scheidsrechter zijn op het WK onder zeventien jaar in Brazilië.

Zachari Zeegelaar (rechts) zal donderdag voor de tweede keer assistent-scheidsrechter zijn op het WK onder zeventien jaar in Brazilië. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - “Ik ben er helemaal klaar voor. Zondag gaat mijn droom in vervulling en zal er alles aan doen”, zegt Zachari Zeegelaar vanuit de Braziliaanse stad Goiania. Voor de Surinamer is dit een historische dag, want hij is de tweede assistent bij de wedstrijd tussen Chili en Frankrijk op het U17-WK voetbal in Brazilië.

Samen met Ivan Barton (arbiter/El Salvador), Moran Santos (eerste assistent/El Salvador), Calderon Perez (vierde official/Costa Rica), Villareal Armando (video-assistent referee/USA) en Alvarado Quetzalli (assistent video-assistent referee 2) zal hij leiding geven aan deze wedstrijd die om 17 uur Surinaamse tijd wordt gespeeld.

Zeegelaar zegt dat hij zich erg lekker voelt en helemaal geen zenuwen heeft. "Het voelt prettig aan om Suriname en de regio op dit groot toernooi te vertegenwoordigen", zegt hij vol trots. Dit is waar hij jaren hard voor heeft gewerkt.

De vreugde en trots waren enorm groot toen hij de mededeling kreeg dat hij is geselecteerd om deel uit te maken van de wedstrijdleiding tijdens dit toernooi. De assistent-arbiter hoopt dat het arbitersteam vandaag een goede beurt maakt, omdat hij minimaal twee wedstrijden actief hoopt te zijn op dit mondiale toernooi.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina