Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man loopt schotverwonding op tijdens beroving

Man loopt schotverwonding op tijdens beroving

22/10/2019 12:31 - Van onze redactie

Man loopt schotverwonding op tijdens beroving

 

PARAMARIBO - De twintigjarige A.O. heeft maandag op dinsdag tijdens een beroving aan de Safioenweg in district Wanica een schotverwonding opgelopen. Het slachtoffer, dat niet aanspreekbaar was, werd door omstanders naar het ziekenhuis afgevoerd voor medische behandeling.

De Ware Tijd verneemt dat A.O. door twee mannen van zijn halsketting werd beroofd. Hij zou zich hebben verzet, waarna één van de verdachten hem in de rug schoot. De daders zijn in onbekende richting gevlucht in een gereedstaand voertuig. De politie van De Nieuwe Grond is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina