Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 104-jarige komt om bij brand

104-jarige komt om bij brand

22/10/2019 11:29 - Van onze redactie

104-jarige komt om bij brand

Het lijk van de hoogbejaarde Toeni Deel wordt naar beneden gedragen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 104-jarige Toeni Deel is in de nacht van maandag op dinsdag omgekomen bij een woningbrand aan de Groenhartstraat. Tijdens de vlammenzee riep de man om hulp, maar buurtbewoners konden hem niet redden.

Omstanders kwamen pas tot de ontdekking dat Deel nog in de voorste woning was toen hij om hulp riep. De man, die slecht ter been was, was op het balkon. Vanwege de uitslaande brand kon de brandweer ook geen hulp bieden aan hem. Na de bluswerkzaamheden werd het verkoolde lijk van Deel op balkon aangetroffen. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen voor obductie.

De brand begon bij de tweede van vijf woningen die op het erf staan. Toen de politie arriveerde stond de houten laagbouwwoning al in lichterlaaie. De bewoners van dat pand waren op dat moment niet thuis.

Bij aankomst van de brandweer was het vuur al overgeslagen naar de voorste woning, waar Deel zich bevond. De overige drie woningen hebben schroei- en waterschade opgelopen. Alleen het voorste huis was op het elektriciteitsnet aangesloten, maar het was niet tegen brand verzekerd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina