Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Oud-strijder Fred van Russel is niet meer

Oud-strijder Fred van Russel is niet meer

21/10/2019 01:57 - Naomi Hoever

Oud-strijder Fred van Russel is niet meer

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Oud-strijder en voorzitter van de Vereniging van Ex-Koreavrijwilligers Fred van Russel is niet meer. Het overlijden maakte één van zijn zonen rond tien uur bekend op Facebook.

Van Russel is ook oud-voorzitter van de Moederbond geweest. In mei van dit jaar uitte hij in een uitgebreid interview met de Ware Tijd zijn misnoegen over de Moederbond. "Moederbond is verlaten. Er is geen leven meer daar. Je komt niemand op de plek tegen. Niet eens een hond!"

Met een bloedend hart deelde hij zijn bezorgdheid over de gang van zaken bij deze vakcentrale. Gedocumenteerd met de statuten uit 1950, het jaarverslag uit 1981 en de notulen uit het topberaad van 1987 verwelkomde hij de krant bij zijn woning aan de Alamoestraat te Zorg en Hoop. Van Russel werd 89 jaar.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina