Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Meerdere aanhoudingen in cocaïnezaak Jamaica

Meerdere aanhoudingen in cocaïnezaak Jamaica

21/10/2019 10:54 - Van onze redactie

Meerdere aanhoudingen in cocaïnezaak Jamaica

Foto: AD.nl  

PARAMARIBO - Er zijn vorig week nog enkele personen in Suriname aangehouden in verband met de zaak waarbij een 29-jarige man in Jamaica met 12,5 kilogram cocaïne werd aangehouden. Eerder zijn twee beladers die werkzaam zijn bij de Johan Adolf Pengel luchthaven in belang van het onderzoek ingesloten.

De Ware Tijd verneemt dat het gaat om twee andere beladers en een lid van de militaire politie. De mogelijkheid dat er meer aanhoudingen verricht worden is niet uitgesloten. Nadat de 29-jarige monteur in Jamaica is aangehouden startte de politie een onderzoek in Suriname.

De sterke arm ging na hoe het mogelijk was dat de man met 12,5 kilogram cocaïne vanuit de luchthaven is vertrokken naar het buitenland. De bedoeling was dat de man via Trinidad en Tobago naar Jamaica zou afreizen, met als eindbestemming de Bahama's. Het onderzoek in de zaak is nog in volle gang.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina