Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kloof en OGM Ormanspor lijden pijnlijk verlies

Kloof en OGM Ormanspor lijden pijnlijk verlies

20/10/2019 15:57 - Terence Oosterwolde

Kloof en OGM Ormanspor lijden pijnlijk verlies

Charlon Kloof (1) gaat op voor een lay-up tussen twee spelers van Bursaspor. Foto: Fanatik.com.tr  

PARAMARIBO - OGM Ormanspor heeft het succes van een week geleden in de Basketbol Süper Ligi van Turkije geen vervolg kunnen geven. Na de eerste seizoenwinst op Büyükçekmece (84-64), leed de club van Charlon Kloof zondag voor eigen publiek een pijnlijke nederlaag tegen Frutti Extra Bursaspor: 81-82.

De partij begon goed voor OGM Ormanspor, dat de eerste quarter met een 25-21 voorsprong afsloot. Het voordeel werd bij de rust uitgebouwd tot tien punten: 44-34. Halverwege de derde quarter was de stand zelfs 56-42, maar daarna stokte de productie van de thuisclub. Door een 16-4 run liep het bezoekende Frutti Extra Bursaspor in tot 58-60. De vierde quarter werd een enerverende, waarbij teams elkaar goed in bedwang hielden.

Met 1:45 nog te gaan, verspeelde OGM Ormanspor een 79-74 voorsprong. Na een basket van Chris Warren kwam de thuisploeg nog op 81-80, maar met 11,6 seconden te spelen bracht Allerik Freeman Frutti Extra Bursaspor op 82-81 met een basket in de paint. Hij leidde de winnaar met 23 punten. Christopher Jones junior had er 22, Perry Jones III zestien en Ender Arslan tien.

In de laatste aanval had Warren geen succes, waardoor OGM Ormanspor met lege handen achterbleef. Warren (17 punten), Dorukhan Engindeniz (16) en Cevher Özer (14) scoorden in dubbele cijfers voor de thuisclub. Kloof, die op de bank begon, eindigde met vier punten, drie rebounds en één assist in negentien minuten. Door het verlies zakt OGM Ormanspor van de elfde naar de dertiende plek met vijf punten (één zege tegenover drie nederlagen).

De laatste drie plaatsen op de ranglijst worden bezet door respectievelijk Bahcesehir Koleji (vier punten), ITU BB (vier) en Buyukcekmece (drie). Karsiyaka en Fenerbahce gaan na vier speelronden ongeslagen aan kop met elk acht punten. Frutti Extra Bursaspor blijft de lijstaanvoerders door de winst op OGM Ormanspor in de nek hijgen met zeven punten na drie zeges en één nederlaag.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina