Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Grote belangstelling voor Su Beat Competition

Grote belangstelling voor Su Beat Competition

20/10/2019 22:25 - Steven Seedo

Grote belangstelling voor Su Beat Competition

 

PARAMARIBO - Er is grote belangstelling voor de eerste Su Beat-competitie, waarbij artiesten strijden voor de Owru Yari-poku van het jaar. Er zijn in totaal 55 aanmeldingen.

Nu wordt er gewerkt aan de producties. Deze worden op 2 november ingediend. Uit de 55 inzendingen, wordt er een top vijf gekozen die meedingt naar de Owru Yari-poku van het jaar. De vijf beste songs worden door een vakjury gekozen en op 15 november gepresenteerd op Radio 10.

Ook het publiek krijgt de gelegenheid om op zijn favoriet te stemmen. "De Owru Yari-poku van het jaar  hoeft niet per se een poku te zijn, die over owruyari gaat, maar kan ook een feestsong met een owruyari-sfeer zijn, ongeacht de taal en stijl. De song moet op elk feestje gespeeld kunnen worden", benadrukt marketingmanager Jane Malm van Lucky Store, die achter dit evenement staat.

Ze zegt verrast te zijn door de diversiteit bij de aanmeldingen. "Naast zangers zijn er muziekproducers en bekende mensen van de muziekwereld tussen." De hoofdprijs van de Su Beat-competitie is SRD 50.000. Het evenement wordt door Lucky Store gezien als soort giving back aan de samenleving. Er zijn plannen  om het tot een jaarlijks terugkerende activiteit te maken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen