Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Uitgezette passagier riskeerde celstraf

Uitgezette passagier riskeerde celstraf

19/10/2019 16:52

Uitgezette passagier riskeerde celstraf

 

PARAMARIBO - Een man die door een Europees land was uitgezet, werd op de Johan Adolf Pengel-luchthaven aangehouden door leden van de afdeling Automatische Nummerplatenregistratiesysteem (ANRS). Hij had enkele verkeersovertredingen begaan waarvoor hij geen boete had betaald.

Een familielid die aanwezig was op de luchthaven heeft de uitstaande boete betaald waardoor de man niet is aangehouden. Hij riskeerde een celstraf van zes weken. Dit schrijft de politie zaterdag op haar website. Het geval deed zich deze week voor.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina