Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Centrale Bank wijst Telesur terug

Centrale Bank van Suriname wijst Telesur terug

16/10/2019 02:07 - Frank Finisie

Centrale Bank van Suriname wijst Telesur terug

Chanok Poeketie van Telesur (r) zet Darryl Tolud van CBvS onder druk. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - De Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft woensdag na middernacht van Telesur gewonnen in het Franklin Essed Stadion. De eindstand van de voetbalwedstrijd in het Centraal Toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven (CTSS) was 2-1. Vorig jaar moest Telesur in de finale met dezelfde cijfers ook al zijn meerdere erkennen in de moederbank.

Telesur kwam al in de eerste minuut aan de leiding. Uit een lange bal van achteren maakte Ike Adams de 1-0. Echter, de ploeg viel daarna terug, waardoor de CBvS de wedstrijd overnam. Dit resulteerde in de gelijkmaker van Alfredo Finkie in de 23ste minuut. Hij was doelman Clint Ost te slim af en schoof de bal onder hem door: 1-1.

De tweede speelperiode was gelijkopgaand. In de 55ste minuut werd vanuit links een breedtepass gegeven, die werd ingeschoten door CBvS'er Alfredo Fonkel: 2-1. Voor Telesur werd het daarna een gevecht tegen de moederbank en de tijd.

"Wij hebben een slechte voorbereiding naar dit toernooi toe gehad", zei Telesur-trainer Derrick Garden. Ook tegenhanger Gino Brandon zei geen beste voorbereiding achter de rug te hebben. "Maar wij hebben gelukkig deelgenomen aan het Interbankentoernooi en ons zo kunnen klaarstomen.

Overige uitslagen: SWM - SLM 4-0; SZF - EBS 1-1. SZF wint na penalty's met 4-1; Staatsolie - KPS 0-0. Staatsolie wint na penalty's met 7-6.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina