Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Medewerker NCCR zondagavond aangereden

Medewerker NCCR aangereden tijdens werkzaamheden

14/10/2019 23:21 - Van onze redactie

Het NCCR assisteerde zondagmiddag bij deze woning aan de Koenawaroelaan nadat rukwinden het dak eraf hadden gerukt. De militair P.B. werd aangereden toen hij het verkeer stond te regelen om de brandweer door te laten.

Het NCCR assisteerde zondagmiddag bij deze woning aan de Koenawaroelaan nadat rukwinden het dak eraf hadden gerukt. De militair P.B. werd aangereden toen hij het verkeer stond te regelen om de brandweer door te laten. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een medewerker van het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR), de 52-jarige militair P.B. is zondagavond door een voertuig aangereden aan de Wilhelminastraat ter hoogte van de Koenawariestraat. De man klaagde over pijn en werd naar het ziekenhuis afgevoerd voor medische hulp.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat P.B. bezig was met werkzaamheden voor het NCCR. De militair probeerde de voertuigen op de kruising te stoppen zodat een brandweerwagen vrij baan kon hebben. Een autobestuurster heeft de man waarschijnlijk niet gezien en reed hem aan. De vrouw is in het bezit van een geldig rijbewijs. De politie van Centrum is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina