Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Woordenwisseling tussen broers eindigt in kappartij

Woordenwisseling tussen broers eindigt in kappartij

13/10/2019 22:49 - Van onze redactie

Eén van de slachtoffers wordt afgevoerd naar het ziekenhuis.

Eén van de slachtoffers wordt afgevoerd naar het ziekenhuis. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Een woordenwisseling tussen twee broers is zondagmiddag geëindigd in een kappartij. De vechtersbazen werden afzonderlijk per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

De twee broers zaten met hun familie te borrelen aan de Houttuinweg in het politieressort Lelydorp. Ze raakten in een woordenwisseling waarbij de oudere broer zijn jongere broer sloeg. De jongste ging de woning binnen en kwam naar buiten met een scherp voorwerp waarmee hij zijn broer enkele kapverwondingen aan zijn hoofd en armen toebracht.

De oudere broer gaf zijn broertje enkele vuistslagen en wist daarna het scherpe voorwerp af te pakken. Hij ging vervolgens bovenop zijn broertje zitten om escalatie te voorkomen. De gealarmeerde politie was snel ter plaatse.

Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Na medische behandeling is de jongere man in verzekering gesteld; zijn oudere broer mocht na observatie naar huis. De politie van Lelydorp heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina