Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lasser door twee mannen beroofd

Lasser door twee mannen beroofd

09/10/2019 15:37

Lasser door twee mannen beroofd

 

WANICA - De 41-jarige lasser Paiman L. is dinsdagochtend aan de Rahimalweg beroofd door twee mannen. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de man een afspraak had met een vrouw op het adres om laswerkzaamheden te verrichten.

Bij aankomst werd hij naar een achterwoning op het perceel begeleid. Daar werd hij door twee mannen opgewacht, die hem direct te lijf gingen met een koevoet. Paiman liep hierdoor een barstwond op aan zijn hoofd en letsels aan zijn vingers en arm.

De lasser zag kans naar zijn auto te rennen. Eén van de mannen rukte daarbij zijn tas weg. Het lukte de lasser in zijn voertuig te stappen en naar een veilige omgeving te rijden. Paiman L. alarmeerde daarna de politie, die een ambulance inschakelde om hem naar het ziekenhuis te brengen.

De buit bestaat uit een onbekend geldbedrag en enkele documenten. Van de twee mannen en de vrouw ontbreekt nog elk spoor. De politie van Nieuwe Grond heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina