Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gebroeders Dongo azen op pro wrestling card

Gebroeders Dongo azen op Pro Wrestling-card

07/10/2019 20:01 - Marciano Millerson

De gebroeders Dongo.

De gebroeders Dongo. Foto: Facebook Team Dongo  

PARAMARIBO - De broers Donovan en Leandro Dongo werken aan het bemachtigen van hun Pro Wrestling-card. Indien dat lukt, dan mogen ze zich officieel profworstelaars noemen. De broers zijn sinds 26 september in de Verenigde Staten.

Donovan Dongo zegt desgevraagd vanuit de VS tegen de Ware Tijd dat zijn broer en hij enkele tegenslagen moesten verwerken. Zo kwamen hun grootouders kort na elkaar te overlijden. "Alles is in één keer zo op ons afgekomen met de verhuizing en een plaats zoeken om te wonen. Huisvesting is een beetje lastig, vooral omdat wij geen Amerikaan zijn. Het is moeilijker dan we gedacht hadden, maar alles gaat langzaamaan beter. Het belangrijkste is dat het met onze training heel erg goed gaat."

Aan de hand van hun prestaties kunnen de broers sneller in aanmerking komen voor de Pro Wrestling-card. "Wij worden klaargestoomd door middel van doelgerichte worsteltrainingen, waarbij aandacht wordt geschonken aan techniek, beheersing en geheimen van de Pro Wrestling-wereld." De Surinamers vechten nog niet, maar zijn wel dagelijks in de ring bezig. "Wij hebben voor onze eerste wedstrijd nog heel wat te leren. Van de trainers horen wij wel wanneer dat mag en dan zal het Surinaamse volk wel zien wat wij hebben geleerd."

De trainingen zijn heel intensief. "We trainen van maandag tot en met vrijdag van vijf uur 's middags tot elf uur 's avonds." Het is belangrijk dat de Dongo's de professionele worstelkunst en -technieken onder de knie krijgen. "Het moet een second nature worden. Daarom wordt er veel herhaald." Over hun kansen zegt Donovan Dongo dat hij en zijn jongere broer al binnen zijn. "We moeten gewoon de opdrachten uitvoeren en dan horen wij wel wanneer wij aan tafel gaan zitten voor een contract. Wij worden dan fulltime professioneel worstelaar en kunnen dan behalve bij WWE ook elders werken."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen