Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jazz Festival versterkt door Regine Lapassion

Suriname Jazz Festival nogmaals versterkt door Regine Lapassion

06/10/2019 12:35 - Shanavon Arsomedjo

Regine Lapassion zal wederom bij het Suriname Jazz Festival optreden.

Regine Lapassion zal wederom bij het Suriname Jazz Festival optreden.  

PARAMARIBO - De zeventiende editie van het Suriname Jazz Festival staat voor de deur. Het thema van dit jaar is 'A Fusion of the Amazonic'. Het festival zal muzikaal versterkt worden met Surinaamse, Franse en Braziliaanse artiesten. De keuze voor de gevarieerde line-up heeft te maken met het streven om het festival te ontwikkelen tot een groot internationaal evenement dat de muzikale opvoeding van de Surinaamse jeugd stimuleert.

Het afgelopen jaar werd het jaarlijkse festival op het KKF-terrein gehouden, in samenwerking met de United Business Fair. Dit jaar gaat de organisatie terug naar de vertrouwde opzet van het festival. Niet alleen omdat het vorig jaar niet goed tot uiting kwam, maar meer omdat er andere partners bij zijn gekomen en de fans van dit festival te kennen hebben gegeven wat zij willen, namelijk waar zij gewend aan zijn.

De gekozen locatie voor de zeventiende editie is Jacana Amazon Wellness Resort, dit resort is ook de sponsor van het event. Het festival is te bezoeken op 25 en 26 oktober. De line-up bestaat onder andere uit verschillende formaties van lokale artiesten, die samen met buitenlandse artiesten zullen optreden. Zo zal het publiek kunnen genieten van de vertrouwde tonen van Dave MacDonald, Jason Eduwaiti, Andrew Apollos, Dominique Ravenberg, Regilio Mathurin en Apollos Sun and the Voices of Duafe.

De hoofdact is een fusion van de Fransen Denis & Regine Lapassion en Ariel Moura en Hian Moreira uit Brazilië, die begeleid zullen worden door Glenn Texeira. "En natuurlijk kun je net als elk jaar tijdens dit festival genieten van en ook meedoen aan onze live jamsessies", vertelt Manuella Ronokarijo van public relations.

"De aanwezigheid van een vleugel op het podium maakt deze editie speciaal. Dit instrument zal samen met Clarence Amatmoekri van EMF voor een andere dimensie zorgen", voegt ze toe aan haar verhaal. Maar voordat al het feesten van start gaat, zal Regine Lapassion dit jaar wederom een vocal masterclass verzorgen op 24 oktober. Geïnteresseerden mogen zich vanaf maandag registreren voor deelname.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina