Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Haroen' van Corona Band weer op vrije voeten

‘Haroen' van Corona Band weer op vrije voeten

05/10/2019 19:27 - Steven Seedo

Wendel Bendt, meer bekend als Haroen, is in vrijheid gesteld door justitie.

Wendel Bendt, meer bekend als Haroen, is in vrijheid gesteld door justitie. Foto: Facebook FC Corona  

PARAMARIBO - De zanger ‘Haroen’ van Corona Band is vrijdag op vrije voeten gesteld. “Oké lieve mensen. ‘Haroen’ is terug! We gaan elkaar weer op de dansvloer ontmoeten. Van de korte tijd die ik er niet was lijkt het wel alsof ik er jaren niet was”, vertelt de zanger in een filmpje op de Facebookpagina van de populaire kasekoband.

Hij is hartelijk verwelkomd door de andere bandleden. Wanneer zijn eerste optreden plaats zal vinden, is nog niet bekend. Vermeldenswaard is dat de groep zijn daad niet heeft afgekeurd. De zanger werd verdacht en daarna veroordeeld wegens drugssmokkel.

Haroen, die eigenlijk Wendel Bendt heet, werd op 6 juli na terugkeer van de Keti-Koti Tour van Corona Band in Suriname op Schiphol aangehouden. Hij werd verdacht van drugssmokkel. 'Haroen' zingt de hitsingle 'Scheveningen' ('We gaan leuke dingen doen') van Corona Band.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina