Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ongemak SZF door update systeem

Ongemak SZF door update systeem

21/09/2019 05:05 - Aidy Pinas-Agodeba

Ongemak SZF door update systeem

 

PARAMARIBO - Velen hebben zich geërgerd en er is ook veel kritiek geleverd op de dienstverlening van Stichting Staatsziekenfonds (SZF) donderdag en vrijdag. Wie enkele uurtjes had uitgetrokken om zaken bij de verzekeringsmaatschappij in orde te maken, moest soms veel langer wachten.

Directeur Rick Kromodihardjo: "Wat wij hebben gehad is dat wij gisteren en vandaag voor maximaal twee uurtjes een systeemrestart hebben moeten doen nadat wij wat IT-security- updates hebben uitgevoerd." Het SZF betreurt de onderbreking van de dienstverlening, maar kon die niet voorkomen.

"Hoewel de updates 's avonds hebben plaatsgevonden, wanneer er niet wordt gewerkt, hebben wij de restart toch twee dagen moeten doen. Zowel donderdag als vrijdag was het systeem tegen 12.00 uur reeds weer volop in bedrijf. Wij betreuren het ongemak dat sommige mensen hebben ondervonden maar wij ontkwamen er niet aan om de updates uit te voeren. Het SZF gaat voor betere dienstverlening die te allen tijde betrouwbaar moet zijn." De directeur garandeert dat het systeem weer optimaal functioneert en dat de dienstverlening volledig is hervat.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina