Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermiste jongen nog niet terecht

Vermiste jongen nog niet terecht

20/09/2019 15:16 - Van onze redactie

Vermiste jongen nog niet terecht

 

PARAMARIBO - De dertienjarige R.G. die sinds 14 september wordt vermist, is nog niet terecht. De jongen verdween op die dag in de diepte van de Surinamerivier nadat hij achter een bal zou hebben aangezwommen tijdens het spelen te Accaribo.

De politie van Paranam werd gealarmeerd. Een duikersteam van het Korps Brandweer Suriname en de Maritieme Politie hebben direct gezocht naar de jongen. De politie bevestigt tegenover de Ware Tijd dat de hulpdiensten na haast een week zoeken nog geen succes hebben. De politie van Paranam is belast met het onderzoek.         

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen