Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man vermoedelijk door mishandeling overleden

Man vermoedelijk door mishandeling overleden

19/09/2019 18:05 - Van onze redactie

Man overleden na mishandeling

 

PARAMARIBO - Een 57-jarige man, die in het weekend is mishandeld, is waarschijnlijk ten gevolge daarvan overleden. Het lijk is voor obductie in beslag genomen in opdracht van het Openbaar Ministerie.

De Ware Tijd verneemt dat het slachtoffer dat in Uitvlugt woont, zich zaterdag op een privéweg begaf, waar hij door enkele mannen werd mishandeld. Zondagochtend kreeg hij ademhalingsproblemen. Er werd een ambulance ingeschakeld, maar toen die arriveerde bleek de man al te zijn overleden.

Volgens informatie van de politie zijn enkele personen voor verhoor naar het bureau gebracht. Er zijn ook aanhoudingen verricht. De afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina