Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Slachtoffer kappartij in ziekenhuis overleden

Slachtoffer kappartij in ziekenhuis overleden

18/09/2019 16:59

Slachtoffer kappartij in ziekenhuis overleden

 

PARAMARIBO - De 36-jarige Diego Richaards is maandag in het ziekenhuis overleden. Hij werd zondag gekapt op de hoek van de Gladiolen- en Residastraat. Dit meldt de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname.

De verdachte Valentino T. had vóór de komst van de politie de plek verlaten, maar meldde zich dezelfde dag aan op het politiebureau. Volgens zijn verklaring heeft hij vaker last ondervonden van Richaards. Toen de dertigjarige Valentino T. het slachtoffer zondag tegenkwam, bracht hij het slachtoffer verwondingen toe met een scherp voorwerp.

Toen de politie van het ressort Nieuwe Haven arriveerde, was Richaards niet aanspreekbaar. Hij had verwondingen aan zijn hoofd, buik en rug. De man werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij in kritieke toestand werd opgenomen. De volgende dag overleed hij. Het lijk is voor obductie in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina