Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jongerenleider ABOP stapt over naar HVB

Jongerenleider ABOP stapt over naar HVB

18/09/2019 20:51 - Van onze redactie

Jermain 'Tiero’ Ligeon.

Jermain 'Tiero’ Ligeon. Foto: Collectie Jermaine Ligeon  

PARAMARIBO - ABOP-jongerenadviseur Jermaine 'Tiero' Ligeon is dinsdagavond met zijn achterban officieel toegetreden tot de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB). Dat laat hij weten aan dWT. Ligeon was ook ressortcoördinator Koewarasan voor de ABOP.

Ligeon heeft de overstap gemaakt uit onvrede en teleurstelling over de - naar zijn zeggen - respectloze behandeling die hij kreeg van het ABOP-hoofdbestuur en van ondervoorzitter Joel 'Bordo' Martinus. Hij heeft het bestuur van de partij per brief laten weten dat hij kiest voor de HVB.

Volgens Ligeon, die landelijk opereert, is met het vertrek van zijn achterban de kans van de gele partij op een zetel in Wanica nu een verkeken zaak. "Ze weten niet niet dat ze de motor van Wanica hebben laten gaan", meent Ligeon.

Aan HVB-partijleider Raymond Sapoen beloofde hij overal inzetbaar te zijn en ook een bijdrage te willen leveren aan het verkiezingsprogramma. In het bijzonder wil Ligeon zich sterk maken voor regulering  van de ongecontroleerde houtkap in het achterland en bevriezing van de prijzen van levensmiddelen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina