Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tropische storm trekt langs Bahama's

Tropische storm trekt langs Bahama's

14/09/2019 19:05

Orkaan Dorian richtte grote schade aan op de Bahama’s.

Orkaan Dorian richtte grote schade aan op de Bahama’s. Foto: AFP  

NASSAU - De door orkaan Dorian getroffen Bahama's hebben zaterdag te maken met veel regen en harde wind. De tropische storm Humberto trekt momenteel langs de eilandenstaat ten zuiden van de Verenigde Staten.

Tot en met maandag kan tot 15 centimeter regen vallen op noordwestelijke eilanden, die nog overhoop liggen vanwege de zware orkaan begin deze maand. De storm gaat gepaard met windsnelheden tot 85 kilometer per uur.

Mogelijk wordt Humberto, die richting de Verenigde Staten trekt, later dit weekend een orkaan. Humberto zal volgens Amerikaanse meteorologen geen gevaarlijke overstromingen veroorzaken, maar kan wel problematisch zijn voor de hulpverlening op de eilanden. NU.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina