Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw beroofd en gekneveld achtergelaten

Vrouw beroofd en gekneveld achtergelaten

13/09/2019 17:21 - Van onze redactie

Vrouw beroofd en gekneveld achtergelaten

 

PARAMARIBO - Een 73-jarige vrouw werd in de nacht van donderdag op vrijdag in haar woning te Flora door onbekende mannen overvallen, beroofd en gekneveld achtergelaten. Volgens de politie was een van de roofovervallers gewapend met een mes.

De mannen vertrokken met waardevolle spullen in de auto van het bejaarde slachtoffer. Zij riep om hulp waarna gealarmeerde buren de politie inschakelden. Er waren geen sporen van inbraak aan de woning.

Het vermoeden bestaat dat er gebruik is gemaakt van een gekopieerde sleutel om de woning te betreden. Het voertuig van het slachtoffer is nog niet achterhaald.De politie van Flora heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen