Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee gewonden bij verkeersongeval Hofstraat

Twee gewonden bij verkeersongeval Hofstraat

13/09/2019 10:34 - Van onze redactie

Aanzienlijke schade aan de auto.

Aanzienlijke schade aan de auto. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Bij een verkeersongeval aan de Hofstraat vrijdagochtend zijn twee gewonden gevallen. Twee mannen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het voertuig, bestuurd door één van de mannen, heeft een elektriciteitsmast geramd.

De mast en het voertuig zijn aanzienlijk beschadigd door de botsing. De brandweer moest de nodige assistentie te verlenen. Toen de ambulance ter plaatse arriveerde, bleek dat beide inzittenden onder invloed van alcohol waren. Eén van hen weigerde om op de brancard te liggen en nam plaats op een stoel in de ambulance. De politie van Centrum heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina