Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bewaker beroofd en gekneveld achtergelaten

Bewaker beroofd en gekneveld achtergelaten

12/09/2019 11:22 - Van onze redactie

Bewaker beroofd en gekneveld achtergelaten

 

PARAMARIBO - Een 48-jarige bewaker werd in de nacht van dinsdag op woensdag beroofd en gekneveld achtergelaten. De man hield de wacht bij een bedrijf aan de Tweede Rijweg in het politieressort Uitvlugt.

Volgens de politie werd de man in het wachthuisje overvallen door acht mannen van wie er vier een vuistvuurwapen hadden. Nadat de man gekneveld werd, is hij beroofd van zijn mobiele telefoon, USD 800 en SRD 1000.

Na de daad verdwenen de mannen in onbekende richting. De bewaker kreeg hulp van een vrouw die op het erf van het bedrijf woont. Zij schakelde de politie in die een onderzoek op de plek heeft gedaan. De politie van Uitvlugt heeft de zaak in verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina