Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • The Lions overrompelt Frans-Guyanese AASK

The Lions overrompelt Frans-Guyanese AASK

07/09/2019 16:54 - Marciano Millerson

The Lions-spelers Vangelino Sastromedjo (m) en Giovanni Waal feliciteren elkaar na een doelpunt tijdens een lokale wedstrijd, terwijl Terence Pinas wegloopt. De zaalvoetbalkoploper behaalde vrijdag zijn eerste overwinning tijdens een internationaal toernooi in Frans-Guyana.

The Lions-spelers Vangelino Sastromedjo (m) en Giovanni Waal feliciteren elkaar na een doelpunt tijdens een lokale wedstrijd, terwijl Terence Pinas wegloopt. De zaalvoetbalkoploper behaalde vrijdag zijn eerste overwinning tijdens een internationaal toernooi in Frans-Guyana.  

PARAMARIBO - The Lions heeft vrijdagavond zijn eerste overwinning behaald tijdens een internationaal zaalvoetbaltoernooi in Frans-Guyana. De Surinaamse ploeg overmeesterde het Franse AASK met 8-0. Bij het ingaan van rust was de score al 5-0. Terence Pinas (3x), Mengalvio Ceder, Roy Lespeki, Giovanni Waal, Melito Brewster en Vangelino Sastromedjo waren de doelpuntenmakers.

Coach Stanley Lamsberg was heel content met het bereikte resultaat en het spel van zijn team. De oefenmeester zag in tegenstelling tot de openingspartij donderdagavond tegen het Braziliaanse Amapa (4-7 nederlaag) vooruitgang.

"Zij hebben de opdrachten goed uitgevoerd en middels vloeiende combinaties hebben wij AASK uitgespeeld. Het was hierdoor makkelijker zaalvoetballen." Volgens Lamsberg was zijn team over alle linies beter. "We hebben zowel verdedigend als aanvallend veel beter gespeeld." Hij vindt dat de omschakeling nog op een sneller tempo moet geschieden.

De koploper in de hoofdklasse sluit zaterdagavond haar deelname aan dit evenement af tegen Montjoly. Volgens Lamsberg zal hetzelfde concept gehanteerd worden als vrijdagavond. Amapa zegevierde in de andere ontmoeting met 6-2 van Montjoly.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen