Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Most wanted' Rudo Meiland wordt nog niet uitgeleverd

'Most wanted' Rudo Meiland wordt nog niet uitgeleverd

07/09/2019 22:49

Meiland is in België veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. In Suriname is hij opgepakt.

Meiland is in België veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. In Suriname is hij opgepakt.  

PARAMARIBO - De 'most wanted' verdachte Rudo Meiland (56) verblijft naar verluidt reeds langer dan een jaar in Suriname. Hij zal na veroordeling eerst zijn straf hier moeten uitzitten; daarna wordt hij uitgeleverd aan de Belgische politie.

Meiland staat op de 'most wanted'-lijst van de Belgische Federale Politie. Hij werd in juli in Suriname aangehouden voor drugssmokkel. De redactie vermeent dat hij in beeld kwam nadat een verdachte met drugs in zijn bezit werd aangehouden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

De in Suriname geboren Meiland werd toen aangehouden en in verzekering gesteld. De man wordt al lange tijd door de Belgische politie gezocht en moet een gevangenisstraf van vijftien jaar uitzitten voor drugssmokkel en deelname aan een criminele organisatie.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina