Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Van verkrachting verdachte buschauffeur aangehouden

Van verkrachting verdachte buschauffeur aangehouden

03/09/2019 08:02 - Cheflin Paulus

Van verkrachting verdachte buschauffeur aangehouden

 

PARAMARIBO - Na twee weken heeft de politie de 26-jarige Haroen A., die wordt verdacht van verkrachting, in de boeien geslagen op zijn woonadres. De man die zich vergreep aan een 20-jarige vrouw, wist een aantal dagen uit handen van de politie te blijven. Dit bevestigt politiewoordvoerder Humphrey Naarden in een gesprek met de krant.

Het slachtoffer is in een lijnbus verkracht aan de Afobakaweg. De vrouw was in de bus in slaap gevallen. Toen alle andere passagiers waren uitgestapt, bracht de chauffeur haar naar een afgelegen plek in een zijstraat van de Afobakaweg. Daar verkrachtte hij de vrouw waarna hij vertrok. 

De chauffeur vertrok met haar mobiele telefoon zodat zij niemand kon bellen voor hulp. Zij is na enige tijd opgevangen door enkele mensen in de omgeving en deed aangifte bij de politie van Paranam.

Volgens Naarden heeft de man bij de politie verklaard dat hij geen seksuele handelingen tegen de wil van het slachtoffer heeft gepleegd. Er deden geruchten de ronde dat Haroen A. en zijn slachtoffer elkaar kenden, maar volgens Naarden is niet uit het onderzoek gebleken dat de twee een band met elkaar hadden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina