Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalselectie gaat niet meer naar Canada

Geen Continental Volleyball Championship voor Suriname

01/09/2019 19:24 - John Zaalman

Spelers van Suriname poweren elkaar nog vóór het spelen van een wedstrijd eerder dit jaar in Colima, Mexico.

Spelers van Suriname poweren elkaar nog vóór het spelen van een wedstrijd eerder dit jaar in Colima, Mexico. Foto: John Zaalman  

PARAMARIBO - Verdy Getrouw heeft de knoop uiteindelijk doorgehakt; de nationale mannenvolleybalselectie zal niet meer deelnemen aan de Continental Volleyball Championship in Winnipeg, Canada. "We kampen met te veel problemen en financiële onzekerheden", zegt de voorzitter van de Surinaamse Volleybalbond tevens bondscoach.

De tickets zijn volgens hem ook veel duurder geworden. "De ticketprijs is gestegen van 800 US dollar naar 2.500 US dollar en dat is veels te duur." Het evenement begint maandag. Suriname zit in poule A met Canada, Puerto Rico en Mexico. Getrouw weet dat er financiële consequenties zijn verbonden aan het niet deelnemen.

"We hebben vernomen dat ons een boete wacht van 40.000 US dollar." Hij heeft de verschillende organisaties naar eigen zeggen al op de hoogte gesteld van de boete. "Mijn gevoel zegt mij dat dit het beste is. Ik wil de spelers niet in een avontuur sturen en de volleybalbond in problemen brengen. Dit had ik wel eerder moeten doen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina