Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Deelname aan Continental Championship onzeker

Deelname Suriname aan Continental Volleyball Championship nog onzeker

01/09/2019 05:26 - John Zaalman

Spelers van Suriname na een time-out in de verloren partij eerder dit jaar in Colima, Mexico, tegen Canada.

Spelers van Suriname na een time-out in de verloren partij eerder dit jaar in Colima, Mexico, tegen Canada.  

PARAMARIBO - De nationale mannenvolleybalselectie van Suriname kan op zijn laatst maandag naar Canada afreizen via Guyana en Trinidad en Tobago. De selectie had donderdag moeten vertrekken om haar opwachting te maken in de Continental Volleyball Championship. Het team en de begeleiders bleven in Suriname omdat door geldproblemen de tickets niet konden worden betaald.

Naar verluidt heeft de North, Central America and Caribbean Volleyball Confederation (Norceca) medewerking verleend aan de afhandeling van de tickets. "We zitten nu nog verlegen om vliegroutes", meent Lionel Blokland. Het probleem met vliegroutes is het gevolg van orkaan Dorian, die momenteel door enkele Caribische eilanden raast.

Dorian trok eerder door onder meer de Maagdeneilanden en Puerto Rico. De schade bleef beperkt. "Cuba, Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek zitten met betrekking tot vliegroutes in hetzelfde schuitje", weet de teammanager verder te vertellen. Indien Suriname maandag afreist, komt het team later die avond uit tegen gastheer Canada.

Verdy Getrouw, voorzitter van de Surinaamse Volleybalbond tevens bondscoach, had eerder laten weten hij alle spelers zou inzetten om zodoende de sfeer te proeven. TeamSu verloor eerder dit jaar in juni tijdens de Copa Panamericana de Volleyball in Colima, Mexico, in straight sets van Canada.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina