Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Monteur ingesloten voor verduistering voertuig

Monteur ingesloten voor verduistering voertuig

24/08/2019 16:47

Monteur ingesloten voor verduistering voertuig

 

PARAMARIBO - De 31-jarige Gregory G. is woensdag in verzekering gesteld door de politie van het ressort Santo Boma wegens verduistering van een voertuig. De verdachte die monteur van beroep is, zou de auto van een klant zonder toestemming hebben verkocht.

De benadeelde deed aangifte tegen Gregory G. aan wie hij zijn voertuig had afgestaan voor reparatie. Daarbij gaf hij een geldbedrag voor de aanschaf van onderdelen. Daarna vertrok de benadeelde voor enige tijd naar het buitenland. Gregory verkocht de auto toen op eigen houtje en eigende zich het geld toe.

Bij terugkeer deed de benadeelde aangifte tegen Gregory G. van verduistering van zijn auto. De agenten van het ressort Santo Boma werken nu aan de achterhaling van de koper en het terugvinden van het voertuig. De politie maakt zaterdag melding hiervan op haar website.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina