Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Brons voor Opti en Nai Chung Tong

Brons voor Opti en Nai Chung Tong

23/08/2019 22:57 - Guillano Bruce

Brons voor Opti en Nai Chung Tong

 

PARAMARIBO - Ze verkochten hun huid duur, maar Sören Opti en Mitch Nai Chung Tong zijn er uiteindelijk toch niet in geslaagd een finaleplek af te dwingen in het mannendubbelspel tijdens de Carebaco International op Barbados. De Surinaamse badmintonners verloren vrijdagmiddag de halve finale en sluiten het toernooi daardoor af met brons.

In de halve finale moesten ze hun meerdere erkennen in de Amerikaan Timothy Lam en de Canadees Antonio Li, die met 21-14, 21-16 aan het langste eind trokken. De partij op baan 1 in het Sir Garfield Sobers Sports Complex duurde 28 minuten.

Lam en Li komen zaterdag in de finale uit tegen Gareth Henry en Samuel O'Brien Ricketts. Het topgeplaatste Jamaicaanse koppel kreeg in de andere halve finale het Barbadiaanse duo Corey Fannus/Bradley Pilgrim klein: 21-13, 21-14.

Opti en Nai Chung Tong, die het tweede geplaatste koppel vormden, waren in de eerste ronde vrijgeloot. Ze wonnen donderdagmiddag in de kwartfinale makkelijk van het Panamese duo Pedro Aguilar Gonzalez/Anthony Murillo: 21-6, 21-6.

Voor Opti en Nai Chung Tong zit de Carebaco International erop. Eerder kwamen ze tot de tweede ronde van het enkelspel waarin ze verloren van respectievelijk de IJslander Kari Gunnarsson en de  als tweede geplaatste Fin Iikka Heino. Opti had in de eerste ronde gewonnen van de Panamese qualifier Murillo, terwijl Nai Chung Tong een walkover in de eerste ronde had.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina