Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Opti en Nai Chung Tong in halve finale Carebaco

Opti en Nai Chung Tong zeker van eremetaal Carebaco International

22/08/2019 23:17 - Guillano Bruce

Opti en Nai Chung Tong zeker van eremetaal Carebaco International

 

PARAMARIBO - Ze werden in het enkelspel vroeg uitgeschakeld, maar Sören Opti en Mitch Nai Chung Tong zullen de Carebaco International op Barbados toch niet zonder eremetaal afsluiten.

De twee Surinaamse badmintonners die in het enkelspel tot de tweede ronde kwamen, kwalificeerden zich donderdag in het dubbelspel voor de halve finale en beëindigen daardoor het regionaal toernooi op z'n minst met brons.

Opti en Nai Chung Tong, die het tweede geplaatste koppel vormen in het dubbelspel, waren in de eerste ronde vrijgeloot en kwamen donderdagmiddag in de kwartfinale uit tegen het Panamese duo Pedro Aguilar Gonzalez en Anthony Murillo. Ze wonnen de partij makkelijk in twee sets: 21-6 en 21-6.

De wedstrijd op baan 4 in het Sir Garfield Sobers Gymnasium duurde zeventien minuten. Opti en Nai Chung komen vrijdagmiddag in de halve finale uit tegen de Amerikaan Timothy Lam en de Canadees Antonio Li.

Indien ze ook die partij winnen spelen ze in de eindstrijd tegen het topgeplaatste Jamaicaanse koppel Gareth Henry/Samuel O'Brien Ricketts of het Barbadiaans duo Corey Fanus/Bradley Pilgrim dat in de andere halve finale tegenover elkaar staat.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina