Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Condor brengt finale op 2-2

Condor brengt finale op 2-2

22/08/2019 02:21 - John Zaalman

Yelyco-captain Janice Valies (8) smasht de bal langs het blok van Nadine Elizee van Condor.

Yelyco-captain Janice Valies (8) smasht de bal langs het blok van Nadine Elizee van Condor. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Condor heeft Yelyco van het winnen van zijn eerste vrouwenvolleybaltitel kunnen afhouden. De verdedigend kampioen won woensdagavond in een vijfsetter (25-20, 23-25, 25-20, 24-26, 15-5) en bracht de seriestand op 2-2.

Sandrina Hunsel, meervoudig meest waardevolle speelster (MVP) en volleybalster van het jaar, completeerde de enerverende partij in de Ismay van Wilgen Sporthal middels een diagonale smash. "We krijgen eindelijk tegenstand. In de vorige finaleseries wonnen we steeds met 3-0. Nu moeten we terugslaan en hebben de serie alvast gelijkgetrokken", laat Condor-coach Eric Aikman optekenen.

Hij vindt Yelyco een fantastisch team. "Ze laten zien dat ze een waardige tegenstander zijn. Ik vind het mooi." Verdy Getrouw is van mening dat hij de beslissende vijfde set in een verkeerde opstelling is begonnen. "Ik had met mijn kortste speelster achterop moeten beginnen." Volgens hem betekent de 2-2 "dat we vrijdag een volle zaal hebben" om te zien wie kampioen wordt. De beslissingspartij wordt om zeven uur 's avonds gespeeld in de Ismay van Wilgen Sporthal.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina