Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Finalisten Suripop XXI bekend

Finalisten Suripop XXI bekend

21/08/2019 14:45 - Van onze redactie

Een onvergetelijk moment: winnaar Byciel Watsaam neemt de felbegeerde trofee in ontvangst tijdens de zogeheten Golden Edition van Suripop XX in 2018.

Een onvergetelijk moment: winnaar Byciel Watsaam neemt de felbegeerde trofee in ontvangst tijdens de zogeheten Golden Edition van Suripop XX in 2018. Foto: Ben Ong  

PARAMARIBO - De twaalf finalesongs voor Suripop XXI zijn bekend. Een jury van negen personen heeft uit 82 inzendingen de twaalf finalecomposities gekozen. Dit meldt de Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur, de organisator van het componistenfestival, woensdag in een persbericht.

De twaalf componisten zijn: Nicole Mackintosh (Ete Wan Lesi), Donovan Mahadew (Mi Nanga Yu), Ferdinand Schet (Lobi Pasi No Abi Fara), Hilkia Lobman (Tanpresi), Jennifer Naarden (Uma Prani Yu Rutu), Gino Ammersingh (Lobi Na Wan Wortu), Claude Winnie Dinge (Mi Wani Gwe), Emanuel Sanvisi (Libisma Tu), Rudi en Eunice Fernand (Dya Mi De), Roberto Banel (Mi No Sa Kori Yu), Delceggio Scheineman (Prasoro) en Ricky Cheng-A June/Clint Fazal Alikhan (Swit Tanpe).

De finalisten gaan nu met de arrangeur en met musical director Ernesto van Dal werken aan de arrangementen en opnames van de liederen. Direct na de afronding van de studio-opnames zal een aanvang worden gemaakt met de productie van de videoclips. De cd wordt in de laatste week van juni 2020 gepresenteerd. De gala-avond van Suripop XXI is op 1 augustus 2020.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina