Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser 47ste verkeersdode

Bromfietser overlijdt na aanrijding dronken bestuurder

21/08/2019 12:31 - Van onze redactie

Bromfietser overlijdt na aanrijding dronken bestuurder

 

PARAMARIBO - Roché Timpico (21) is maandagochtend overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, nadat hij de dag ervoor door een beschonken autobestuurder was aangereden aan de Schietbaanweg. Met zijn overlijden staat de verkeersbarometer op 47.

Uit onderzoek van de politie bleek dat de autobestuurder, de twintigjarige Rejano S., op de rijhelft van de bromfietser kwam met als gevolg de aanrijding. Timpico werd zwaargewond afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP, waarna hij op de Intensive Care Unit werd opgenomen.

Rejano S. heeft geen rijbewijs en nam in beschonken toestand deel aan het verkeer. Na te zijn ontnuchterd werd hij voorgeleid en vervolgens in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina