Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yelyco zege verwijderd van zoveelste volleybaltitel

Yelyco zege verwijderd van zoveelste volleybaltitel

17/08/2019 13:08 - John Zaalman

Yellow Birds-aanvaller Nathan Peiter (m) stuit bij het net op Clyde Fräser van Yelyco.

Yellow Birds-aanvaller Nathan Peiter (m) stuit bij het net op Clyde Fräser van Yelyco. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Yelyco is in de mannenvolleybalfinale een overwinning verwijderd van haar negende titel op rij. In game 2 van de best-of-five-serie waren in de vroege zaterdagochtend alle vijf sets nodig om rivaal Yellow Birds met 23-25, 25-21, 25-22, 22-25, 15-11 te verslaan.

Opmerkelijk was dat het redelijk goed opgekomen publiek in de Ismay van Wilgen Sporthal gezien het late uur wegtrok. Lionel Blokland en Kim Sang Marshall hadden de touwtjes van het duel in handen. Het spel van Yelyco was in tegenstelling tot game 1 minder. "We hadden Furgil Ong A Fat niet aan het begin en dat was te merken", meent Keven Sporsklede. Ong A Fat was verhinderd.

"Het verschil was gelijk te merken toen hij er was." Sporkslede gaf toe dat zijn optreden minder goed was. "We hebben elkaar opgevangen, omdat we net als broers zijn." Hij vond Yellow Birds in ieder geval beter spelen dan game 1. "Alleen gaan we maandag voor titel nummer negen", aldus Sporkslede.

Roberto Joval was van mening dat Yellow Birds niet met de rug tegen de muur staat. "Onze kansen zijn nog even groot. We voelen helemaal geen druk op ons. We hebben vandaag gewoon op cruciale momenten steken laten vallen", concludeerde de routinier. "We gaan alvast alles geven in game 3."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina