Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ivenzo Comvalius maakt eerste goal als prof

Ivenzo Comvalius maakt eerste goal als prof

17/08/2019 19:09 - Marinio Balsemhof

De Surinamer Ivenzo Comvalius (staand rechts) hielp met zijn goal AS Trenčín aan de overwinning.

De Surinamer Ivenzo Comvalius (staand rechts) hielp met zijn goal AS Trenčín aan de overwinning. Foto: AS Trenčín  

PARAMARIBO - Ivenzo Comvalius heeft zaterdag zijn eerste officiële goal gemaakt in zijn profcarrière. De Surinaamse voetballer, die uitkomt voor AS Trenčín uit Slowakije, maakte in de uitwedstrijd tegen Spartak Trnava in de 35ste minuut de gelijkmaker nadat zijn club zes minuten eerder op achterstand was gekomen. “Het voelt goed aan”, reageert de bescheiden linkspoot tegenover de Ware Tijd.

Door een eigen doelpunt van Bogdan Alexandru in de 72ste minuut wist de ploeg van Comvalius haar tweede wedstrijd op rij te winnen. Tien minuten na de 2-1 voorsprong werd Comvalius naar de kant gehaald. Op zijn plek kwam Jakub Kadak. De overwinning was een belangrijke, want tot vóór de wedstrijd had AS Trenčín drie punten achterstand op de tegenstander.

De ploeg van de Surinamer staat vanwege een minder doelsaldo op de vierde plek. Spartak Trnava, dat op zeven competitiepunten blijft steken, staat derde. Zlaté Moravce, dat 0-0 speelde tegen Pohronie, is vijfde met eveneens zeven punten. Deze drie teams wonnen twee duels, speelden één gelijk en verloren twee. Slovan Bratislava en Zilina maken tot nu toe de dienst uit; beide clubs wonnen al hun vijf duels.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina