Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Overval bewakingsbedrijf: forse som geld gestolen

Flink geldbedrag buitgemaakt bij roofoverval bewakingsbedrijf

14/08/2019 12:30 - Van onze redactie

Flink geldbedrag buitgemaakt bij roofoverval waardetransport

 

PARAMARIBO - Zaterdagavond heeft bij een waardetransport- en bewakingsbedrijf in het centrum van Paramaribo een roofoverval plaatsgevonden, waarbij een groot geldbedrag en een vuurwapen zijn buitgemaakt. De daders zijn nog niet gepakt.

Volgens de politie zijn drie mannen het gebouw binnengedrongen, van wie er een gewapend was met een vuistvuurwapen. Twee van hen droegen een integraalhelm en de derde had zijn gezicht bedekt met een doek. De dienstdoende bewakers werden overmeesterd en gekneveld. Zij werden onder schot gehouden terwijl een kluis werd leeggehaald.

Het vermoeden bestaat dat de daders gebruik hebben gemaakt van een valse sleutel. Na de beroving vluchtten ze in een wit gelakt voertuig met een vuistvuurwapen van een van de bewakers en een onbekend geldbedrag. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina