Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouwen op de vuist na beëindiging liefdesrelatie

Vrouwen op de vuist na beëindiging liefdesrelatie

11/08/2019 01:37

Vrouwen op de vuist na beëindiging liefdesrelatie

 

PARAMARIBO - De 29-jarige X.P. is in verzekering gesteld door de politie van Flora wegens mishandeling van haar partner N.B. (33). Het lesbische koppel ging op de vuist omdat N.P de relatie van zeven maanden beëindigde.

Tijdens het gevecht aan de Coesewijnestraat heeft X.P. een van de ruiten van N.B's auto vernield. De vrouwen werden na medische behandeling ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt hiervan zaterdag melding op haar website.

Bij de voorgeleiding kwam naar voren dat het niet de eerste keer is dat X.P. het voertuig van N.B. heeft vernield. Op 30 juli vernielde zij een autoportier. N.B. deed hiervan aangifte bij de politie van Latour. Na overleg met het Openbaar Ministerie is X.P. in verzekering gesteld, terwijl N.B. na verhoor is heengezonden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina