Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eerste winst binnen voor Comvalius en Trenčín

Ivenzo Comvalius en Trenčín hebben eerste winst binnen

11/08/2019 13:47 - Marinio Balsemhof

Ivenzo Comvalius en Trenčín hebben eerste winst binnen

 

PARAMARIBO - AS Trenčín heeft de eerste winst van het seizoen binnen. De Slowaakse voetbalclub waarvoor de Surinaamse vleugelaanvaller Ivenzo Comvalius speelt, won zaterdag laat in blessuretijd met 2-1 van DAC.

Voor Trenčín scoorden Abdul Zubairo en Hamza Catakovic. De tegengoal kwam van Kristopher Vida. Bij Trenčín deed de Surinaamse international de hele wedstrijd mee.

Comvalius tekende de vorige maand een driejarig contract bij de club uit Slowakije. De linkspoot lijkt zijn stempel al bij de club te hebben gedrukt, omdat hij sinds de tweede wedstrijd steeds weer in de basis stond. De ploeg staat nu op de achtste plaats met vier competitiepunten uit evenveel wedstrijden. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina