Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'NDP wil regeermacht om voorzitter te beschermen'

'NDP wil regeermacht om voorzitter te beschermen'

10/08/2019 22:41

Pertjajah Luhur (PL) heeft bij de viering van 129 jaar Javaanse Immigratie een enorme massa op de been gebracht.

Pertjajah Luhur (PL) heeft bij de viering van 129 jaar Javaanse Immigratie een enorme massa op de been gebracht. Foto: Pertjajah Luhur  

PARAMARIBO - In tegenstelling tot de PL, wil de NDP slechts regeermacht verwerven om haar voorzitter te beschermen bij een veroordeling in de 8-december-kwestie. Dit zei voorzitter Paul Somohardjo van Pertjajah Luhur (PL) tijdens zijn toespraak bij de vrijdag gehouden eenheidsmanifestatie in Nieuw-Amsterdam, meldt de politieke partij zaterdag in een persbericht.

Een zeer tevreden PL-voorzitter Paul Somohardjo stelt dat de eenheidsmanifestatie een bijzonder groot succes is geworden. De partij heeft bewezen dat zij ondanks alle aanvallen overeind is gebleven en juist is gegroeid. De PL gaat bij de komende verkiezingen daarom voor meer dan tien zetels. Die zullen de partij in staat moeten stellen om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de daadwerkelijke ontwikkeling van het land.

Volgens de PL-voorzitter gaat het op verschillende fronten niet goed in het land. Zo is het triest gesteld met de gezondheidszorg, waar dienstverleners worden geconfronteerd met achterstallige betalingen en burgers steeds vaker zelf moeten betalen voor hun medicijnen, ook al zijn zij verzekerd bij het SZF.

Somohardjo noemde ook de vele corruptieschandalen die door de regering in de doofpot worden gestopt. Daarnaast zijn de vele beloften die door de NDP zijn gedaan, niet of nauwelijks nagekomen. Voorbeelden zijn de trein van ergens naar nergens, de fly-overs en de 18.000 beloofde woningen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina