Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man dood aangetroffen in woning

Man dood aangetroffen in woning

09/08/2019 11:25 - Van onze redactie

Het lijk wordt afgevoerd.

Het lijk wordt afgevoerd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een 52-jarige man is vrijdagochtend rond half vijf dood aangetroffen in een kamer van zijn woning aan de Ephraïmzegenweg. Er zijn tekenen van geweld op zijn lichaam waargenomen. Het vermoeden bestaat dat het om een roofmoord gaat.

De Ware Tijd  verneemt dat een medebewoner een schot hoorde en op onderzoek uitging. Het slachtoffer werd daarbij levenloos aangetroffen waarna de politie werd ingeschakeld. Er is sprake van een inbraak; spullen zijn uit de woning ontvreemd. Het lijk is voor obductie in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen