Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ied-ul-Adha Bootcamp voldoet aan grote vraag

Ied-ul-Adha Bootcamp voldoet aan grote vraag

09/08/2019 10:11 - Terence Oosterwolde

Body Technicians Suriname houdt zondag haar vijfde bootcamp. Veelal vrouwen kwamen af op de eerdere edities.

Body Technicians Suriname houdt zondag haar vijfde bootcamp. Veelal vrouwen kwamen af op de eerdere edities. Foto: BTS  

PARAMARIBO - Body Technicians Suriname houdt zondag alweer de vijfde bootcamp voor dit jaar. In het Jeugdcentrum zullen aanwezigen vanaf half acht ‘s morgens onder handen worden genomen door Joey Banai, Anthony Nekrui, Suelle Shepperd en Gabrielle Monkou tijdens de Ied-ul-Adha Bootcamp. Shepperd zegt dat de activiteit niet alleen voor leden van Body Technicians Suriname is.

"Trouwens, bij de vorige bootcamps waren overgrote deel van de deelnemers andere mensen", vertelt ze over de vorige edities. Beperkingen zijn er volgens haar niet. "We accommoderen een ieder. Eigenlijk is er geen instapniveau. Je hoeft dus niet speciaal een verwoede sporter te zjn. Iedereen kan meedoen."

Het wordt een 'total body program', zegt Shepperd. "Een workout met body weight-oefeningen. Een beetje old skool. Het wordt echt trainen, met ook het competitie- en gezelligheidsaspect." De organisatie mikt op tussen dertig en veertig mensen. "We willen wel altijd meer, maar we houden rekening met dat aantal."

Bij de Ied-ul-Fitre Bootcamp waren er nog net geen dertig deelnemers. Shepperd zegt dat vooral vrouwen op de voorgaande bootcamps zijn afgekomen. "Sowieso ook heren, maar die waren in de minderheid en voelden zich prins tussen de vrouwen", vertelt ze lachend.

"Elke groep had een heer als leider, maar er waren overwegend vrouwen." Met de bootcamp wordt er voldaan aan de vraag. "Men kijkt er naar uit en de vraag is groot." Dat de bootcamps samenvallen met feestdagen is een bewuste keus van Body Technicians Suriname. "Waardoor ook zij die het druk hebben de gelegenheid krijgen te bewegen onder professionele leiding."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina