Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zeventienjarig slachtoffer verkeersongeval overleden

Zeventienjarig slachtoffer verkeersongeval overleden

08/08/2019 17:38

Zeventienjarig slachtoffer verkeersongeval overleden

 

PARAMARIBO - De zeventienjarige Juliën Wielingen is woensdag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. De dag daarvoor was hij als duorijder op de brom betrokken bij een verkeersongeval. De bromfiets werd bestuurd door zijn neef J.K.

De neef reed volgens de politievoorlichtingsdienst met hoge snelheid op het rijwielpad van de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van Pontbuiten kwam hij tegen enkele planken aan, waardoor hij en Wielingen kwamen te vallen. De neven raakten gewond, waarbij Wielingen in kritieke toestand op de Intensive Care Unit van het AZP werd opgenomen.

De politie zegt dat de planken bij de ingang van een handelszaak waren geplaatst, zodat klanten niet door het water hoefden om de zaak binnen te gaan. Met het overlijden van Wielingen staat de verkeersbarometer op 41. De politie van Latour, die belast is met het onderzoek, heeft het lijk in beslag genomen voor obductie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina