Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Pan-Am: Renzo Tjon A Joe is er klaar voor

Pan-Am: Renzo Tjon A Joe is er klaar voor

07/08/2019 22:33 - Frank Finisie

Pan-Am: Renzo Tjon A Joe is er klaar voor

 

LIMA - Wanneer Renzo Tjon A Joe donderdag aan de start verschijnt van het onderdeel zwemmen van de Pan-Am Games in Lima, Peru in Centro de Acuatico de ViDeNa, is hij er klaar voor om de strijd om eremetaal aan te gaan. "Ik voel mij fit en ben gemotiveerd. Ik denk een goede kans te maken om de finale van de 100 meter te halen", zegt Tjon A joe.

Hij verschijnt donderdag om tien over één 's middags Surinaamse tijd aan de start van de 100 meter vrije slag. Hij komt uit in baan 5 van heat 2. Mocht hij de finale halen dan zwemt hij weer om half elf 's avonds Surinaamse tijd.

Volgens zwemcoach Yash Daryanani is zijn pupil er klaar voor. "De voorbereidingen waren goed. Er is er ook rekening gehouden met de rust. Wij weten dat het een sterk deelnemersveld is, maar desondanks gaan wij voor de top drie in de finale", zegt Daryanani. "Maar het is een race en er kan van alles gebeuren."

Tjon A Joe is de enige van de Surinaamse sporters die hebben deelgenomen aan de Pan-Am Games, die nog een medaille in de wacht kan slepen. Zwemster Evita Leter is nog in Lima; taekwondoka Tosh van Dijk, de badmintonners Dylan Darmohoetomo en Sören Opti en baanwielrenner Jaïr Tjon En Fa hebben Peru al verlaten. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina